“U ŠOKU SMO, UMRLA NAM JE PRED OČIMA” Komšija o smrti majke ubice Danke Ilić: Do poslednjeg dana ponavljala SAMO JEDNU STVAR

“U ŠOKU SMO, UMRLA NAM JE PRED OČIMA” Komšija o smrti majke ubice Danke Ilić: Do poslednjeg dana ponavljala SAMO JEDNU STVAR

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo Danke Ilić, preminula je danas u svom selu Zlotu, u komšijskoj kući porodice Todorović.

Njeno zdravstveno stanje se pogoršalo dok je pila kafu sa komšinicom koja je bila zabrinuta što je Svetlana ostala sama u kući koju su retko posećivali od hapšenja njenih sinova i muža zbog ubistva deteta.

Danka Ilić, Radoslav Dragijević, Dejan Dragijević

Komšija kod kojeg je preminula potvrdio je ovu informaciju i izrazio šok, naglašavajući da je cela porodica uznemirena.

Svetlana Dragijević već je bila lošeg zdravstvenog stanja i upala je u depresiju nakon što je njen mlađi sin Dalibor preminuo u pritvoru 7. aprila. Bila je uznemirena što je cela porodica bila pod istragom i što je ostala sama u kući.

Dalibor Dragijević, Sahrana, Svetlana Dragijević

Komšinica je svedočila da je Svetlana izražavala nevericu i tugu zbog hapšenja svojih sinova i supruga, tvrdeći da nisu krivi. Međutim, okolina se uglavnom distancirala od nje nakon saznanja da su članovi njene porodice navodno učestvovali u zločinu.

Telo male Danke Ilić, koja je nestala 26. marta, još nije pronađeno, a istraga o ovom zločinu je u toku.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *