“POKUŠAO SAM SEBI DA ODUZMEM ŽIVOT” Potresna ispovest našeg pevača: Odustao od pevanja, a sada sve RASTUŽIO OVIM DETALJIMA

“POKUŠAO SAM SEBI DA ODUZMEM ŽIVOT” Potresna ispovest našeg pevača: Odustao od pevanja, a sada sve RASTUŽIO OVIM DETALJIMA

Pevač Vukašin Brajić, poznat iz rijalitija “Operacija trijumf”, nedavno je otkrio u jednom podkastu da je prošle godine pokušao da izvrši samoubistvo.

Vukašin Brajić

U podkastu “Pričaonica Sanje Ćulibrk”, Vukašin je otvoreno govorio o svojoj borbi sa visokofunkcionalnom depresijom, koja nije bila vidljiva spolja. Opisao je kako je bežao u posao kao beg od teškoća, ali je shvatio da nije mogao više tako da nastavi. Prošla Srpska Nova godina završila se za njega na ispiranju u pokušaju da sebi oduzme život na VMA. Taj trenutak je bio ključan za njega da shvati da na drugoj strani nema ničega, te da život ima vrednost. Nakon tog iskustva, odlučio je da se više nikada neće pokušati ubiti.

@princ.planet.podcast

” Bio sam na VMA, na ispiranju, nakon pokušaja da sam sebi oduzmem život ” Nikad više! – Vukašin Brajić, najiskrenije o životnim bitkama! Pričaonica Sanje Ćulibrk!

♬ original sound – Princ Planet

Takođe, Vukašin je primetno promenio svoj izgled, što je mnogima zapalo za oko.

Vukašin Brajić se ranije bavio i trgovinom kriptovalutama, što je podelio u intervjuu za Kurir pre par godina.

Za one koji se suočavaju sa sličnim problemima, dostupan je SOS telefon za prevenciju samoubistva, na broju 0800/309-309, opcija 1. Stručnjaci su dostupni 24 sata dnevno kako bi pružili podršku i pomoć osobama u krizi. Takođe, postoje i druge institucije koje pružaju psihijatrijsku podršku i hitne intervencije.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *