AMELA PLANIRALA SA DECOM DA ODE KOD MUŽA U NEMAČKU? Evo šta je prethodilo tragediji koja je šokirala region

AMELA PLANIRALA SA DECOM DA ODE KOD MUŽA U NEMAČKU? Evo šta je prethodilo tragediji koja je šokirala region

Mujaga Čičkušić, koji je izvršio stravičan zločin skočivši sa 14. sprata zgrade u Tuzli nakon što je ubio svoju suprugu Amelu i dvoje maloletne dece, živeo je i radio u inostranstvu, dok je porodica navodno planirala da se presele u Nemačku.

Čičkušić je radio kao medicinski tehničar u Nemačkoj, dok je supruga ostala u Tuzli sa decom. Prema izvorima, nedavno su objavili prodaju stana jer je i ona planirala odlazak u Nemačku sa decom. Čičkušić je nedavno došao iz Nemačke i proveo dva dana u skladnom odnosu sa porodicom, pre nego što je počinio zločin. Istražitelji sumnjaju da je ubistvo bilo isplanirano, jer je sekira kojom je počinjen zločin bila nova.

Motiv ovog stravičnog zločina još uvek nije potpuno jasan, ali istražitelji sumnjaju da bi mogla biti u pitanju ljubomora, iako ova informacija još nije zvanično potvrđena.

Tuzla, Amela Čičkušić

U stanu je zatečen uznemirujući prizor, sa stanom koji je navodno bio uništen i ispreturan. Supruga je pokušala da spasi decu, ali nije uspela.

Dan nakon ovog tragičnog događaja, kolege i prijatelji opraštaju se od Amela, opisujući je kao prelepu ženu sa bistrim očima. Kolege iz Kliničkog centra u Tuzli imaju samo reči hvale za nju, posebno za njen doprinos tokom pandemije koronavirusa.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *