OVDE JE VELJKO POČEO DA UZGAJA PRASIĆE! Ovako izgleda Ražnatovićeva farma od 50.000 EVRA kod Žitorađe!

OVDE JE VELJKO POČEO DA UZGAJA PRASIĆE! Ovako izgleda Ražnatovićeva farma od 50.000 EVRA kod Žitorađe!

Veljko Ražnatović je pre nekoliko godina započeo svoju avanturu u svinjogojstvu, a nedavno je o tome otvoreno pričao u jednom podkastu.

On ističe da jede samo ono što sam uzgaja, smatrajući to zdravijim, posebno za svoju decu. Na inicijativu svoje supruge, počeo je sa uzgojem svinja na porodičnoj farmi u Titelu. Iako je proveo veći deo svog života u Beogradu, Veljko ističe da mu selo Titel pruža mnogo više zadovoljstva, uživajući u prirodi i miru koji pruža, dok je istovremeno i blizu većih gradova poput Zrenjanina i Beograda.

Svetlana Ceca Ražnatović, Veljko Ražnatović

Pre tri godine, mediji su otkrili da Veljko ima farmu svinja u selu Stara Božurna kod Žitorađe, a komšije su ga opisivale kao predanog farmera. Njegova farma je bila predmet divljenja meštana, koji su isticali da je uložio značajna sredstva u ovaj posao, što je doprinelo razvoju lokalne zajednice.

Veljko Ražnatović

Veljkova prisutnost na farmi nije često primećena, ali je svakako poznato da je vredan i posvećen u ovom poduhvatu. Takođe, Veljko je poznat kao velikodušan i prijatan prema ljudima u okolini, kao što je pokazano kroz gestove poput zapošljavanja lokalnih stanovnika.

Ovaj potez Veljka Ražnatovića je izazvao interesovanje javnosti i pokazao njegovu posvećenost poljoprivredi, kao i podršku razvoju ruralnih područja.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *