MEDICINSKA SESTRA OTKRIVA PO ČEMU ZNA DA ĆE NEKO USKORO UMRETI: “To se događa i do mesec pred smrt”, snimak videlo 570.000 ljudi

MEDICINSKA SESTRA OTKRIVA PO ČEMU ZNA DA ĆE NEKO USKORO UMRETI: “To se događa i do mesec pred smrt”, snimak videlo 570.000 ljudi

Jedna medicinska sestra (40) koja radi u hospisu podelila je svoje iskustvo rada u palijativnoj nezi, ističući detalje koje mnogi doživljavaju u poslednjim trenucima života.

U videu na TikToku otkrila je da je uobičajeni znak smrti mentalna konfuzija, pri čemu umirući često imaju “vizije” i osećaju prisustvo svojih voljenih koji su već preminuli. Ti doživljaji mogu uključivati verovanje da su voljeni došli po njih ili da su prisutni u sobi.

Džuli, medicinska sestra

“Najluđa stvar koju vidimo u hospisu je što većina ljudi viđa mrtve rođake, voljene osobe, prijatelje i kućne ljubimce pre nego što umru”, rekla je Džuli koja radi u Los Anđelesu.

Dodala je da pacijenti često imaju takve “vizije” i do mesec dana pre smrti, ističući da medicinski timovi često edukuju rođake pacijenata o ovim iskustvima kako bi ih pripremili za moguće neobične doživljaje.

https://www.tiktok.com/@hospicenursejulie/video/7156425690173263147?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Ovo je tema koju mnogi doživljavaju na različite načine, a Džulin video na ovu temu je pregledan više od 570.000 puta, sa mnogim pratiteljima koji su delili svoja iskustva.

Ovo naglašava da je smrt individualno iskustvo, a razgovori o ovim temama su retki i važni kako bi se razumela i podržala osoba koja prolazi kroz proces umiranja.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *