POGLEDAJTE ŠTA SE DESILO KADA SU NA KRATKO OSTAVILI PSA SAMOG S BEBOM, A ONDA SAMO ZAČULI VRISAK: Majka nije mogla da VJERUJE šta VIDI…

POGLEDAJTE ŠTA SE DESILO KADA SU NA KRATKO OSTAVILI PSA SAMOG S BEBOM, A ONDA SAMO ZAČULI VRISAK: Majka nije mogla da VJERUJE šta VIDI…

Urnebesni video Kayli Burks koji je objavila na društvenim mrežama ne samo da je šokirao već i nasmijao ljude. Naime, na Instagramu je podijelila video svojeg jednomjesečnog djeteta Hali koje je počelo vikati što je moguće glasnije nakon što je na minutu ostavljeno s psećim pasom. Kayli i njezin suprug odahnuli su kad su shvatili što se dogodilo u tih nekoliko sekundi, unatoč početnom nedostatku brige.

Točnije, Burks nije shvaćala što se događa ili zašto beba tako glasno viče sve dok nije pogledala svog malog psa, koji je sjedio pokraj bebe. Pravio se da se ništa nije dogodilo i da je sve u redu. Bilo kako bilo, uglavnom pod stresom i napola zaprepaštena, Kayli je ubrzo priznala što se zapravo događa s tim, pa je odmah uzela svoj telefon i snimila cijelu okolnost.

Kaylee je mlađahna majka iz Arkansasa, SAD, koja je presvlačila svoje dijete Hali, a nakon toga je na par trenutaka prošla kroz prostor da nešto uzme. Dijete je toliko plakalo da se nije imala vremena ni okrenuti. Kad je mama prvi put pogledala Mili, svog psa Shih Tzua koji je imao četiri godine, shvatila je što se događa.

Moj pas se prišuljao bebinoj dudi koja je ležala pored moje kćeri dok se nisam nakratko okrenula. Mili je sisala dudu kao beba kad sam podigla pogled, napisala je Kayli na Instagramu.

Kaylee vjeruje da je mali pas planirao ovaj podmukli čin otkako su donijeli bebu kući, jer bebin glasni plač nije smetao psu.

VIDEO NA

https://www.instagram.com/kayleebrookeburks/?utm_source=ig_embed&ig_rid=01c45547-15b4-4ceb-9c11-1801f05d4c47

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *