FITNES INSTRUKTORKA OBJASNILA KOJE GREŠKE PRAVITE KADA STE NA DIJETI: Zbog ovoga ne možete da SKINETE SALO (VIDEO)

FITNES INSTRUKTORKA OBJASNILA KOJE GREŠKE PRAVITE KADA STE NA DIJETI: Zbog ovoga ne možete da SKINETE SALO (VIDEO)

Džena Rico, fitnes instruktorka, podelila je na TikToku pet uobičajenih fitnes navika koje nikada nisu imale koristi, kako fizički, tako i mentalno. Ona je istakla da je i sama prošla kroz fazu prihvatanja i odbacivanja ovih navika tokom svoje fitnes karijere, te je želela da podeli svoje iskustvo kako bi drugi izbegli iste greške.

Prva navika koju je pomenula je previše vežbanje, ističući da prekomerno vežbanje može doneti više štete nego koristi, uključujući povećani rizik od srčanih problema i mišićnih povreda.

Druga navika je davanje pravila hrani, što može dovesti do disfunkcionalnog odnosa sa hranom i stvaranja osećaja krivice oko određenih namirnica.

Treća navika koju je Rico navela je pokušaj modeliranja svog tela prema tuđim standardima, umesto fokusiranja na postizanje najbolje verzije sebe.

Četvrta navika koju je istakla je korišćenje stida kao motivacionog faktora, što može dovesti do negativnog samopouzdanja i mentalnih problema.

Poslednja navika koju je pomenula je nedostatak prioriteta spavanju, naglašavajući važnost dobrog sna za fizičko i mentalno zdravlje.

@jennaaaamariee

Flat Abs Formula – 4 Pillars to fat loss without spending hours in the gym or giving up your favorite foods in the 🔗 on my page.

♬ Light hip-hop beat/long ver.(1425963) – nightbird_bgm

Rico je podvukla da je svako telo jedinstveno i da nije potrebno usklađivati svoj fitnes put sa tuđim standardima, već se treba fokusirati na održavanje zdravih navika koje odgovaraju individualnim potrebama.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *