PALATA KONAČNO STAVILA TAČKU NA TEORIJE ZAVERE O KEJT MIDLTON: Oglasili se nakon nagađanja o NJENOM LEČENJU, evo šta je ISTINA

PALATA KONAČNO STAVILA TAČKU NA TEORIJE ZAVERE O KEJT MIDLTON: Oglasili se nakon nagađanja o NJENOM LEČENJU, evo šta je ISTINA

Kensingtonska palata je prekinula šutnju o zdravstvenom stanju princeze od Velsa nakon što su se proširile glasine da je na lečenju u Americi.

Američki mediji su izvestili da se Kejt Midlton leči u Anderson centru za rak u Hjustonu, Teksas. Međutim, kasnije je palata demantovala ove tvrdnje za “Houston Chronicle” i naznačila da se lečenje odvija u Londonu.

Prema ET-u, ona i princ Vilijam se pripremaju za letnji odmor sa svoje troje dece.

https://twitter.com/i/status/1798330452127957186

Glasine o mestu gde se Kejt nalazi počele su da kruže kada su korisnici TikToka i Reddit-a tvrdili da traži lečenje u poznatom centru za rak, koji je među najuglednijima u svetu za tu vrstu lečenja.

Portparol centra za rak nije mogao potvrditi ili negirati informacije zbog zakona o privatnosti pacijenata.

Kejt je javno obznanila svoju dijagnozu 22. marta. Nakon operacije abdomena ranije ove godine, prvobitno se smatralo da nije bilo prisustva kancera, ali kasnije testovi su potvrdili suprotno. Kejt je navela da je na “preventivnoj hemoterapiji” u ranoj fazi lečenja.

Iako nije otkrila vrstu raka, interesovanje za njeno stanje i dalje je visoko, pa je princ Vilijam i dalje suočen s pitanjima o tome kad god se pojavi u javnosti. To se dogodilo i prošle nedelje kada se pridružio svom ocu, kralju Čarlsu III, i kraljici Kamili na obeležavanju 80. godišnjice Dana D u Portsmautu, Engleska.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *