STIŽE DUPLI PUN MJESEC 22. JUNA: Ovim znacima donosi ogroman obrt u životu zbog najjačeg uticaja

STIŽE DUPLI PUN MJESEC 22. JUNA: Ovim znacima donosi ogroman obrt u životu zbog najjačeg uticaja

Rijetka astrološka pojava, dupli pun Mjesec, donosi značajne promjene za sve znakove horoskopa.

Prvi pun Mjesec očekuje se 22. juna na 2. stepenu Jarca, a drugi će uslijediti 24. jula na 30. stepenu istog znaka. Ova pojava naglašava fokus na područja kao što su status, karijera i društvena uloga, osobito za znak Jarca.

Ovo astrološko razdoblje donosi odluke vezane za brakove, razvode, promjene u karijeri te dobijanje državljanstva, što će biti ključne teme za mnoge.

Zanimljivo je da će se u trenucima punog Mjeseca formirati aspekt Velikog krsta na nebu, što će stvoriti situacije koje će biti presudne za promjene u životima ljudi, kao da će svi biti izbačeni na raskrižje puteva. Ovaj period će zahtijevati od svakog znaka da dva puta odlučno promijeni smjer.

Evo kako će ovi astrološki fenomeni utjecati na pet znakova:

1. **Ovan**: Dva puna Mjeseca će snažno uticati na vaš sektor ciljeva i statusa. Očekuju se važne odluke koje se tiču vašeg braka, karijere i finansija. Prvi pun Mjesec 22. juna će se fokusirati na financijske aspekte, dok će drugi 24. jula naglasiti putovanja ili obrazovanje koje će uticati na vašu karijeru.

2. **Rak**: Ova dva puna Mjeseca će vaš osobni život staviti pod povećalo, s posebnim naglaskom na vaš odnosni sektor. Moguće je da ćete razmatrati važne odluke u vezi sa partnerom ili promjenom mjesta stanovanja. Aspekt Velikog krsta nagovještava da će odluke biti ključne za vašu budućnost.

3. **Vaga**: Pun Mjesec će se javiti u vašoj karti u aspektu Velikog krsta prema vašem Suncu, što ukazuje na potencijalno teške situacije u obiteljskom životu. Promjene u domu ili preispitivanje životne svrhe mogu biti dio ovog perioda. Odluke koje donesete mogu značajno uticati na vaše okruženje i budućnost.

4. **Jarac**: Za vas će ovi puni Mjeseci biti posebno sudbonosni jer će se Veliki krst formirati sa vašim znakom. Očekuje se da ćete donijeti važne odluke koje se tiču odnosa, mjesta stanovanja ili dokumentacije poput pasoša. Ova vremena će biti ključna za vašu budućnost.

5. **Ribe**: Saturn, dispozitor punog Mjeseca, bit će u vašem znaku, što naglašava karmičku prirodu događaja koji će se desiti u vašem okruženju. Očekujte značajne promjene u odnosima ili poslu, koje će biti ključne za vaše buduće planove.

Ovaj astrološki fenomen donosi intenzivne energije promjene i transformacije za sve znakove horoskopa, naglašavajući važnost donošenja svjesnih odluka i prilagođavanja životnim putevima.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *