BRESTAČ ISPIRA USTA LAZIĆIMA! Komšije zgrožene udajom Darkove majke: Baba samo PLAČE zbog Branke, od sramote NE IZLAZI IZ KUĆE

BRESTAČ ISPIRA USTA LAZIĆIMA! Komšije zgrožene udajom Darkove majke: Baba samo PLAČE zbog Branke, od sramote NE IZLAZI IZ KUĆE

Vest o tajnom venčanju Branka, majke pevača Darka Lazića, sa partnerom Draganom Paunovićem u Beču izazvala je burne reakcije u medijima i lokalnoj zajednici. Nakon saznanja o ovom događaju, novinari su posetili selo Brestač gde Lazići žive, ali su zatekli praznu kuću Brankine porodice. Komšije su izrazile duboko negodovanje zbog Brankine odluke da se uda, navodeći da je udovica i da je njeno venčanje bilo šok za sve.

Milka Lazić

Komšije su se otvoreno žalile na Brankinu odluku da se uda, ističući da je to za njih bila neprijatnost i sramota za celo selo. Posebno su se osvrnuli na baba Milku, majku Darkovog pokojnog oca Milana, koja je navodno duboko potresena celom situacijom i teško prihvata Brankinu novu vezu. Naglasile su da je Branka nakon Darkove svadbe retko viđena u selu te da je navodno preselila u Beč gde sada živi sa svojim partnerom.

Branka Lazić, Dragan Paunović

Darko Lazić je javno negirao vest o majčinom venčanju i izrazio ogorčenje zbog cele situacije, naglašavajući da se to nikada neće dogoditi dok je on živ. Njegova reakcija je izazvala dodatnu pažnju medija i javnosti, naglašavajući duboke porodične tenzije koje su proizašle iz ovog događaja.

Branka Lazić, Dragan Paunović, Darko Lazić

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *