U BEOGRAD DOŠAO SA 1 KESOM, SPAVAO U PARKU! Ispovest Mirka Kodića: Fatalna pevačica mu bila ljubavnica, pretrpeo najteži udarac

U BEOGRAD DOŠAO SA 1 KESOM, SPAVAO U PARKU! Ispovest Mirka Kodića: Fatalna pevačica mu bila ljubavnica, pretrpeo najteži udarac

Prošle godine, Mirko Kodić, poznati harmonikaš, doživeo je težak gubitak – preminuo mu je sin Aleksandar, svega u 30. godini života. Mirko Kodić je kroz svoju dugogodišnju muzičku karijeru sarađivao sa najvećim imenima domaće estrade, ali njegov put do uspeha nije bio lak. Po dolasku u Beograd, Kodić je prvih noći proveo spavajući u parku pored Skupštine, noseći samo harmoniku i nekoliko osnovnih stvari. Njegov rad i talenat su ga kasnije doveli do saradnje sa Šabanom Šaulićem, za koga je 32 godine bio lični harmonikaš.

Mirko Kodić

Kodić je otvoreno govorio o svojim brakovima, od kojih je imao tri, ističući da su mnogi od njih bili izazovni zbog njegovog posla i popularnosti. Pored muzičke karijere, pomogao je i Svetlani Ražnatović (Ceci) da započne svoju muzičku karijeru, komponujući hitove poput “Cvetak zanovetak”. Dok je imao uspešnu karijeru i uživao u finansijskim beneficijama, Kodić je naglašavao da su porodica i deca uvek bili na prvom mestu za njega.

Mirko Kodić, Zlata Petrović

Nakon tragedije sa sinom, Kodić je izrazio duboko žaljenje, ističući Aleksandrovu vrednost kao barmena i njegovu posvećenost poslu. Bio je ponosan na svu svoju decu, bez obzira na izazove i teškoće sa kojima se susretao tokom života.

Mirko Kodić

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *