SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ JE PRAVA LEPOTICA! Nema nikakve veze sa sportom, a udata je za FRAJERA I PO! Evo kakvog PAŠU Nole ima

SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ JE PRAVA LEPOTICA! Nema nikakve veze sa sportom, a udata je za FRAJERA I PO! Evo kakvog PAŠU Nole ima

Supruga našeg najboljeg svetskog tenisera, Jelena Đoković, ima stariju sestru Mariju Ristić, koja se retko pojavljuje u medijima.

Marija Ristić

Marija je u srećnom braku sa Budimirom Jovkovićem, koji je veoma privlačan muškarac. Nedavno je Marija na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je veoma doterana, nosi crveni karmin i crne sunčane naočare.

Pre nekoliko godina, Marija je podržavala Novaka sa tribina na US Openu, zbog čega su mnogi bili zainteresovani ko je ta lepa crnka u njegovom okruženju.

Marija je neko vreme bila aktivna u fondaciji Novaka Đokovića, ali je kasnije odlučila da se povuče i posveti svom blogu koji se bavi različitim temama, posebno putovanjima i modom. Takođe, voli da se bavi fotografijom, što se vidi po mnogim lepim slikama na njenom Instagram profilu.

Privatno, Marija je veoma zadovoljna, već nekoliko godina je u braku sa Budimirom Jovkovićem, a slobodno vreme najviše voli da provodi jahajući konje, što se može primetiti po slikama na njenom profilu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *