Nedeljni horoskop od 23. do 29. septembra: Ovnovi neka se naoružaju strpljenjem, Rakovi vape za odmorom, Vagama se otvaraju nove mogućnosti, Škorpije emotivne

Nedeljni horoskop od 23. do 29. septembra: Ovnovi neka se naoružaju strpljenjem, Rakovi vape za odmorom, Vagama se otvaraju nove mogućnosti, Škorpije emotivne

Nedeljni horoskop (23. – 29. septembar 2024):

Ovan:
Vaša ozbiljnost u vezi može uplašiti partnera, ali važno je pokazati strpljenje i toleranciju. Na poslu tražite veću platu, ali morate ostati realni. Zdravlje zahteva veću pažnju, stoga se više posvetite sebi.

Bik:
Očekuju vas porodične obaveze i potencijalni konflikti u vezi. Loši trenuci nisu slučajnost, ali sada ste u kontroli. Ne žurite, a zdravlje će se popraviti uz kretanje i terapiju.

Blizanci:
Uživajte u mirnijem načinu života i harmoniji s voljenom osobom. Karijera može doživeti preokret pred vikend, ali budite oprezni sa hroničnim bolestima i na ulici.

Rak:
Moguće je da se bavite tuđim problemima umesto sopstvenim ljubavnim životom. Imate priliku da pokažete kreativnost, ali i otkrijete skrivene talente. Osećate umor, ali ste generalno dobro.

Lav:
U vašem ljubavnom životu pojavljuje se neko nov. Na poslu stižu konkretni rezultati koji će vam pomoći da sagledate svoj napredak. Dobro se osećate, ali je važno ostati disciplinovan.

Devica:
Očekuju vas zanimljiva iskustva s partnerom, a samci su otvoreni za nova poznanstva. Na poslu će vaše dostignuće biti prepoznato i nagrađeno. Posvetite se fizičkoj aktivnosti radi gubitka kilograma.

Vaga:
Vaša strast se budi, ali važno je dogovoriti se sa partnerom o budućim koracima. Na poslu se otvaraju nove mogućnosti koje ne smete propustiti. Borite se sa napetošću uz vežbanje i meditaciju.

Škorpija:
Vaša emotivna veza varira između bajke i rutine. Na poslu ćete se dokazati, posebno ako radite u obrazovanju. Važno je obaviti zdravstvene preglede.

Strelac:
Ljubavne prilike su na pomolu, stoga ne propuštajte društvene događaje. Na poslu će biti novih zadataka, ali možete računati na pomoć kolega. Fizički se osećate odlično.

Jarac:
Malo ste se udaljili od partnera, ali to nećete shvatiti ozbiljno. Na poslu tražite nešto novo, a važno je napraviti dobar plan za iskazivanje svojih talenata. Napunite baterije kroz prirodu i rekreaciju.

Vodolija:
Nedostatak harmonije u ljubavi može doneti frustracije, ali sačekajte bolje dane s pozitivnim stavom. Na poslu će biti izazova, ali ništa ne zavisi od vas. Problemi sa kičmom mogu se olakšati istezanjem.

Ribe:
Vaš ljubavni život postaje mirniji, dok samci flertuju na poslu. Poslovno okruženje biće zabavno, a vaš humor će pomoći u teškim trenucima. Posvetite se boljem snu i zdravoj ishrani.

4o

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *