VERUJE SE DA KROZ OVIH 7 ZNAKOVA POKOJNIK ŠALJE ODREĐENU PORUKU BLIŽNJIMA: U jednoj situaciji može biti veoma loše

VERUJE SE DA KROZ OVIH 7 ZNAKOVA POKOJNIK ŠALJE ODREĐENU PORUKU BLIŽNJIMA: U jednoj situaciji može biti veoma loše

Nakon gubitka voljene osobe, mnogi teško prihvataju njihovu smrt i veruju da između njih i dalje postoji neka veza.

Prema rečima svetskog poznatog medijuma Prafa, postoje određeni znakovi koje preminuli mogu poslati kako bi pokazali da su i dalje blizu i da žele da nam poruče nešto:

1. Pojavljivanje u snovima: Snovi u kojima se pojavljuje preminuli često nose jasne poruke koje treba pažljivo slušati.

2. Osećaj prisustva: Osoba može osetiti da je neko u blizini, čak i kad je sama u prostoriji. To može biti promena atmosfere ili osećaj da ih neko posmatra.

3. Prepoznavanje mirisa: Osoba može osetiti specifičan miris koji ih podseća na preminulog, kao što je parfem ili miris omiljene hrane.

4. Neobične misli: Ponekad se mogu javiti misli koje se čine kao da dolaze izvan našeg uma, a mogu biti poruka preminulog.

5. Simbolični znakovi: Preminuli mogu poslati simbolične znakove poput leptira, ptice ili duge u trenucima kada ih se najmanje očekuje.

6. Pojavljivanje određenih brojeva: Brojevi koji imaju poseban značaj za osobu, poput datuma rođenja ili smrti preminulog, mogu se pojaviti na različitim mestima kao znak.

7. Sličnost sa preminulim: Osoba može naići na ljude koji fizički podsećaju na preminulog, posebno u trenucima kada se o njima razmišlja ili priča.

Ovi znakovi mogu biti način na koji preminuli pokazuju da su i dalje prisutni i da žele da nam prenesu svoju podršku i ljubav.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *