ŠOK NA SAHRANI! DOKTOR USTAO IZ KOVČEGA Ispričao šta je video na “drugoj strani” i šta sledi posle SMRTI: Osetio sam olakšanje…

ŠOK NA SAHRANI! DOKTOR USTAO IZ KOVČEGA Ispričao šta je video na “drugoj strani” i šta sledi posle SMRTI: Osetio sam olakšanje…

Godvin Ugilu Amadu, 59-godišnji narodni doktor iz Nigerije, izazvao je nevericu kada je “vaskrsnuo” dva dana nakon što su ga njegove kolege proglasile mrtvim. Ova neobična priča odigrala se u oblasti lokalne samouprave Toto, u državi Nasarava, gde je Amadu 5. septembra 2022. godine bio proglašen mrtvim. Njegovo telo je odmah prebačeno u mrtvačnicu, gde je ostalo sve do trenutka kada je trebalo da bude sahranjen. Međutim, tokom priprema za sahranu, Amadu je iznenada ustao iz kovčega, što je šokiralo prisutne i izazvalo paniku.

Ljudi koji su prisustvovali ovom događaju razbežali su se u strahu, verujući da je reč o duhu. Amaduov sin, Jakov, ispričao je medijima da je primetio kako se kovčeg trese, a njegov otac se iznenada probudio i ustao. Jakov je hrabro prišao ocu i pomogao mu da se umije, a nekoliko sati kasnije Amadu je tražio hranu i počeo da priča.

Amadu je podelio svoje iskustvo sa dopisnicima lista The Nation, objašnjavajući da se seća trenutka kada je osetio olakšanje posle jakih bolova i kako se preselio u drugi svet. Tamo je, kako kaže, video miran raj, anđele i preminulog prijatelja iz detinjstva, Čoka Agumu, koji ga je proveo kroz rajski grad. Amadu je naveo da ga je Hristos probudio iz mrtvih i da veruje da je dobio drugu šansu u životu. Njegov sin, Jakov, izjavio je da je i dalje u šoku zbog događaja i da se oseća pomešano.

Ova neobična priča i dalje izaziva fascinaciju i nevericu, a Amadu tvrdi da će ostatak svog života posvetiti propovedanju jevanđelja i slavljenju Boga.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *