JEZIVE PORUKE MARIJANE SEIFERT PRE NESTANKA: Plašim se, plače mi se, rekao je da može da iscenira da sam napravila da me VIŠE NEMA

JEZIVE PORUKE MARIJANE SEIFERT PRE NESTANKA: Plašim se, plače mi se, rekao je da može da iscenira da sam napravila da me VIŠE NEMA

Pre dve godine, Marijana Seifert, pobednica Velikog brata, nestala je u Zagrebu. Mediji su otkrili poruke koje je slala prijateljici dva meseca pre nestanka, u kojima je izražavala strah za svoj život i nagoveštavala mogućnost da nestane.

Policija je usmerila potragu prema reci Savi, nakon što su pronađeni njeni lični predmeti na Mostu mladosti. Međutim, Marijana još uvek nije pronađena, a nije ostavila oproštajnu poruku.

Marijana čvrljak, Marijana Seifert

Njeni prijatelji i porodica se i dalje pitaju gde je Marijana. Istražitelji nemaju vidljivih pomaka u istrazi, a Marijanini najbliži nisu obavešteni o eventualnim novim saznanjima. Ipak, teško im je da prihvate mogućnost da je Marijana sama odlučila da završi u reci nakon povratka iz noćnog izlaska i ulaska u stan u kojem je živela sa suprugom i decom.

Marijana Seifert

Marijana i njen suprug Karlo Seifert odlučili su da se razvedu zbog karakternih razlika i finansijskih problema. Marijana je poverila bliskim ljudima probleme u braku, uključujući i prijatelja sa kojim se dopisivala dva meseca pre nestanka. U porukama je izražavala osećaj gušenja, strah od ucena i nepoverenje prema suprugu. Osim toga, nagovestila je mogućnost da joj suprug inscenira nešto loše.

Ove poruke bi mogle biti od značaja za policiju u istrazi, s obzirom na to da imaju pristup Marijaninom mobilnom telefonu. Oni su takođe intervjuisali Marijaninu prijateljicu neposredno nakon njenog nestanka.

 

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *