ŠOK RIJALITI TRANSFORMACIJE! Spiskale honorare da promene lični opis, ovako su izgledale pre nego što su dale hiljade € na silne operacije (FOTO)

ŠOK RIJALITI TRANSFORMACIJE! Spiskale honorare da promene lični opis, ovako su izgledale pre nego što su dale hiljade € na silne operacije (FOTO)

Rijaliti programi su mnogim učesnicima doneli značajnu finansijsku dobit, što su mnogi iskoristili za drastične fizičke transformacije putem plastičnih operacija i estetskih zahvata. Neke od najpoznatijih bivših učesnica su uložile na desetine hiljada evra u promene svog izgleda, postajući gotovo neprepoznatljive u odnosu na prve pojavljivanja u javnosti.

Maja Marinković je među najistaknutijima kada je reč o estetskim zahvatima, obavivši brojne operacije, od uvećanja grudi do oblikovanja lica i planiranog podizanja zadnjice. Iva Grgurić, pobednica treće sezone “Zadruge”, priznala je da su joj nakon mnogobrojnih operacija jedino oči ostale prirodne. Smanjivala je nos, povećavala grudi, a između ostalog, ubrizgavala botoks i sređivala jagodice.

Pevačica Sandra Rešić je, pored operacija, smršala i nadogradila kosu, dok je Aleksandra Subotić, pored brojnih zahvata, ugradila silikone i obavila brazilsko podizanje zadnjice. Dragana Mitar je doživela komplikacije sa operacijama nosa, koje su zahtevale vađenje hrskavice iz rebra i uha. Ona je, takođe, popravila jagodice, usne i grudi.

Ostale bivše zadrugarke poput Marije Ane Smiljanić, Teodore Džehverović, Marijane Zonjić i Sanje Grujić takođe su prošle kroz mnoge promene, uključujući operacije nosa, grudi, usana i vilica. Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone, postala je plavuša i obavila brojne zahvate, dok je Dalila Dragojević, pobednica pete sezone, privukla pažnju svojim transformacijama kroz godine.

Sanja Stanković i Ermina Pašović su takođe značajno promenile svoj izgled kroz estetske zahvate. Ermina je posebno izazvala pažnju zbog slika koje su prikazivale ožiljke i konce nakon operacija, ali je nakon zarastanja rana izgledala potpuno drugačije.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *