“NOĆU PRIČAM SA TVOJOM SLIKOM I MOLIM SE DA MI DOĐEŠ U SAN…” Majka Dače ubijenog u masakru kod Mladenovca otvorila dušu

“NOĆU PRIČAM SA TVOJOM SLIKOM I MOLIM SE DA MI DOĐEŠ U SAN…” Majka Dače ubijenog u masakru kod Mladenovca otvorila dušu

Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, izrazilа je svoju neprolaznu tugu i bol u objavi na društvenim mrežama povodom godišnjice smrti svog sina, koji je brutalno ubijen u masakru kod Mladenovca.

Dalibor Todorović

U svojoj emotivnoj poruci, Danijela je opisala kako je svaki dan postao bezvredan otkako je izgubila svog sina. Podelila je svoje pismo upućeno njemu, izražavajući svoju neprekidnu patnju od te kobne noći.

Istakla je da se ništa nije promenilo u njihovom domu od te tragedije, osim odsustva njenog sina. Opisala je svoje svakodnevne rituale u sobi svog sina, održavajući njegov miris i osećaj blizine. Danijela je iskreno izrazila tugu i patnju koju osećaju i drugi članovi porodice.

Nemanja Stevanović, Petar Mitrović, Lazar Milovanović, Marko Mitrović, Aleksandar Milovanović, Milan Panić, Kristina Panić, Dalibor Todorović, Dubona, Malo Orašje, Uroš Blažić, masakr, Mladenovac, Smederevo

Poruka je doprla do srca mnogih, podsećajući na tešku sudbinu porodica koje su izgubile svoje najmilije u tom strašnom događaju. Ova godišnjica je obeležena pomenima i okupljanjem porodica i prijatelja stradalih, kako bi odali počast i pružili podršku jedni drugima u ovim teškim vremenima.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *