Seka godinama nije videla oca: Sada je otkrila sve o njihovom prvom susretu, plašila se šta će očuh da joj kaže

Seka godinama nije videla oca: Sada je otkrila sve o njihovom prvom susretu, plašila se šta će očuh da joj kaže

Seka Aleksić, jedna od najuspešnijih pevačica na Balkanu, retko govori o svom detinjstvu i privatnim odnosima, ali je nedavno podelila detalje o teškom periodu u vezi sa svojim ocem. Njihov kontakt je prekinut tokom rata, a veći deo njenog odrastanja proveo je uz njenog očuha, koji je, kako je istakla, bio izuzetno posvećen i trudio se da joj nadomesti očinsku figuru. Očuh ju je podučavao istoriji, srpskom, nemačkom i pružao joj osećaj sigurnosti, dok je njena majka uvek govorila o njenom biološkom ocu s ljubaznošću, naglašavajući njegove dobre strane, čak i kad je bio problematičan zbog alkohola.

Seka je kasnije shvatila kakav je njen otac bio – dobar i emotivan čovek sa velikim srcem, ali je postajao ljubomoran i drugačiji kada bi pio alkohol. Iako je ta osobina negativno uticala na njegov odnos s majkom, ona ga je ipak pamtila po njegovim dobrim delima, poput velikodušnosti prema komšijama. Uprkos izazovima, Seka je sve oprostila ocu, verujući u hrišćansku filozofiju opraštanja.

Nakon prekida kontakta usled rata, Seka i njen otac ponovo su se našli zahvaljujući njenoj tetki, koja je živela u Austriji. Kada su se prvi put čuli preko telefona, Seka je doživela emocionalni šok i nije mogla da se prepusti osećanjima jer je razmišljala o reakciji njenog očuha. Ipak, ponovni kontakt s ocem prošao je bez problema, a očuh je bio srećan zbog toga.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *