MUŽ JOJ NE DA DA IDE NA OPERACIJU, A ONA IMA VELIKI ZDRAVSTVENI PROBLEM! Pevačicino telo bi poželela svaka žena, a nju jedna stvar godinama muči!

MUŽ JOJ NE DA DA IDE NA OPERACIJU, A ONA IMA VELIKI ZDRAVSTVENI PROBLEM! Pevačicino telo bi poželela svaka žena, a nju jedna stvar godinama muči!

Jana Todorović, popularna folk pevačica, suočava se s ozbiljnim zdravstvenim problemom zbog prirodno velikih grudi koje joj uzrokuju bolove u kičmi. Iako mnoge žene teže estetskim operacijama za povećanje poprsja, Jana se nalazi u potpuno suprotnoj situaciji – razmatra operaciju smanjenja grudi kako bi rešila probleme s kičmom. Prema savetima lekara, smanjenje grudi bi moglo olakšati njene tegobe, ali njen suprug Ivan nije oduševljen tom idejom, jer uživa u njenom izgledu.

Jana je često isticala kako bi volela da je “ravna kao daska” jer bi to rešilo mnoge neprijatnosti koje ima, uključujući nemogućnost spavanja na stomaku. Njena prirodna građa izazvala je mnogo spekulacija o tome da li je ikada imala estetske zahvate, a kada su ljudi shvatili da su njene grudi prirodne, dobila je mnoge komplimente. Međutim, Jana naglašava da velike grudi imaju i svoje mane.

Pored toga, pevačica je poznata po tome što nikada nije dozvoljavala da joj se novac stavlja među grudi tokom nastupa, što je česta praksa u kafanama i na veseljima. Ističe da nije “pevaljka” i da uvek prihvata bakšiš na kulturan način, držeći novac u ruci ili ga stavljajući oko mikrofona.

4o

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *