“TOŠE MASAKRIRAN, A ONI NEOGREBANI” Zoran Božinovski nabrojao niz sumnjivih stavki o uviđaju nakon nesreće: Spakovali ga u drveni pa u limeni sanduk…

“TOŠE MASAKRIRAN, A ONI NEOGREBANI” Zoran Božinovski nabrojao niz sumnjivih stavki o uviđaju nakon nesreće: Spakovali ga u drveni pa u limeni sanduk…

Makedonski novinar Zoran Božinovski, poznat po bavljenju kontroverznim i rizičnim temama, prvi put je nakon 17 godina otvoreno govorio o sumnjama u vezi sa smrću Tošeta Proeskog. U ekskluzivnom intervjuu za Kurir, Božinovski je izneo niz pitanja i nedoumica vezanih za tragičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo popularni pevač.

Božinovski je izneo tvrdnje o nepravilnostima u zakonskoj proceduri nakon nesreće. Prema njegovim rečima, nije sprovedena obdukcija, a telo Tošeta Proeskog je odmah, bez uobičajene procedure, prebačeno i sahranjeno. Novinar postavlja pitanja o tome zašto ne postoje fotografije sa lica mesta, ko je izvršio uviđaj i gde su zapisnici o nesreći. On takođe dovodi u pitanje činjenicu da su menadžerka Ljiljana Petrović i vozač Đorđe Đorđevski izašli neozleđeni iz nesreće, dok je Toše zadobio smrtonosne povrede.

Božinovski je naglasio i misteriozne okolnosti u vezi s producentom Brajanom Tejlorom, koji je nestao bez traga, kao i s nejasnim uslovima Tošetove planirane međunarodne karijere. Prema njegovim rečima, postoje mnogi aspekti nesreće koji nisu do kraja razjašnjeni, i traži rekonstrukciju događaja.

Ove tvrdnje, ako i dalje ostanu bez odgovora, samo dodatno hrane teorije zavere i sumnje u vezi sa smrću voljenog pevača.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *