“DOBIJALA SAM BATINE U DETINJSTVU, I MOJA MAMA JE”! Jelena Đoković progovorila o ozbiljnoj temi, otkrila sve o lošim uslovima u kojim je živela

“DOBIJALA SAM BATINE U DETINJSTVU, I MOJA MAMA JE”! Jelena Đoković progovorila o ozbiljnoj temi, otkrila sve o lošim uslovima u kojim je živela

Jelena Đoković, supruga proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, otvoreno je govorila o svom detinjstvu, koje je bilo potpuno drugačije od onog koje danas imaju njena deca Stefan i Tara. U njenom slučaju, odrastanje u teškim ekonomskim i ratnim uslovima u Srbiji uticalo je na njene poglede na život, rad i roditeljstvo.

Jelena je istakla da su se njeni roditelji borili da pruže kvalitetan život njoj i njenoj sestri. Njena majka, koja ih je rodila rano, radila je naporno kako bi obezbedila obrazovanje i stabilnost za porodicu, dok je njihov otac podržavao majčinu snagu i odlučnost. To iskustvo oblikovalo je Jelenu i njenu sestru u samostalne žene koje se bore za svoje ciljeve.

Kada je reč o vaspitanju, Jelena je priznala da su batine bile prisutne u njenom odrastanju, kao i u generacijama pre nje. Međutim, istakla je da su Stefan i Tara prva generacija u njihovoj porodici koja nije vaspitavana na taj način. Jelena veruje da se promenom pristupa kažnjavanju grešaka i emotivnih reakcija može značajno uticati na budućnost, što ona vidi kao “kvantni skok” u menjanju istorije i društvenih normi.

Njeno detinjstvo očigledno je odigralo ključnu ulogu u formiranju njenih roditeljskih principa, a Jelena se nada da će njen pristup podstaći i druge da slede sličan put, ostavljajući batinu u prošlosti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *