“SITUACIJA JE OČAJNA JAKO DUGO” Karleuša nikad emotivnija, progovorila o KRAHU odnosa sa Duškom: Ništa ne čini da budem srećna…

“SITUACIJA JE OČAJNA JAKO DUGO” Karleuša nikad emotivnija, progovorila o KRAHU odnosa sa Duškom: Ništa ne čini da budem srećna…

Jelena Karleuša nedavno je javno priznala da i dalje voli svog zvaničnog supruga Duška Tošića, suprotno mnogim spekulacijama da su se razveli. Otkrila je detalje iz njihovog zajedničkog života, ističući da su i dalje u braku i da žive zajedno, iako su mnogi mislili suprotno.

Jelena Karleuša

Karleuša je podelila da je situacija između njih veoma teška već duže vreme, ali da smatra da nikada ne smeju postati ljudi koji će se gledati “preko nišana”. Prisetila se razvoda svojih roditelja i istakla da je važno održati odnos i nakon razvoda, kao što su to činili njeni roditelji.

Jelena Karleuša

Naglasila je da smatra Duška članom svoje porodice i oca svoje dece, uprkos teškoćama u njihovom odnosu. Iako je svestna da su mnogi ljuti na nju zbog toga što još uvek ostaje u takvom odnosu, oseća da je navikla na tu situaciju i bolje se snalazi u njoj nego što bi znala da se nosi s dobrim.

Jelena Karleuša, Devojka, Duško Tošić, Veza, Marija Andonovska, Istanbul, Prevara, Brak

Karleuša je priznala da trenutno ne razmišlja o novoj ljubavi i da nije aktivno traži, ali zna da zaslužuje ljubav i pažnju. Istakla je da je već dugo vremena nije zagrlila ni čula lepu reč od Duška, ali da pronalazi utehu i podršku u ljubavi koju dobija od svoje dece i fanova.

Jelena Karleuša

Nažalost, otkrila je da ne veruje da će se odnos s Duškom ikada popraviti, ističući da su prošle godine od poslednjeg puta kada ju je zagrlio ili rekao nešto lepo. Nakon pet godina teškoća, smatra da odnos više nikada neće biti kao ranije.

Duško Tošić, Jelena Karleuša

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *