VESNA ĐOGANI OTKRILA ZAŠTO JE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PLAKALA! U sve umešana prva simpatija! Ovo do sada niko nije znao

VESNA ĐOGANI OTKRILA ZAŠTO JE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PLAKALA! U sve umešana prva simpatija! Ovo do sada niko nije znao

Proteklog vikenda, Aleksandra Prijović održala je nezaboravan koncert u Varaždinu, a posebna gošća na tom spektaklu bila je Vesna Đogani, koja je pružila podršku svojoj koleginici i otkrila nekoliko manje poznatih detalja iz njenog života.

Vesna se emotivnom objavom obratila na društvenim mrežama, ističući jaku vezu između nje, Aleksandre i njene porodice. Otkrila je da je od prvog trenutka kada je čula Aleksandru na takmičenju “Zvezda Granda”, znala da će postati zvezda. Takođe je podelila intiman trenutak kada je Aleksandra plakala uz njenu pesmu “Znam ja”, kada je bila tužna zbog prve simpatije. Ova izjava Vesne naglasila je ljubav, poštovanje, podršku i prijateljstvo koje ih povezuje.

Aleksandra Prijović

Aleksandra je tokom koncerta potvrdila da joj je pesma “Znam ja” posebno draga, a koju je otpevala sa Vesnom. Istakla je da joj je Varaždin veoma bitan grad u životu, zbog kumova koji su živeli tamo i koji su je spasili dok je bila mala. Ova emotivna ispovest izazvala je veliki aplauz publike.

Đole Đogani, suprug Vesne, takođe je govorio o uspehu Aleksandre, ističući da ona zaslužuje sve pohvale i uspehe koje postiže, te da ima sve kvalitete jedne prave zvezde, te da bi trebalo da nastupa i u velikim dvoranama poput Arene.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *