“RADOJKU MOGU DA UNIŠTIM!” JK javno zapretila Dari Bubamari: “Apelujem da me ne dira, jer ja znam…” ZAHUKTAVA SE

“RADOJKU MOGU DA UNIŠTIM!” JK javno zapretila Dari Bubamari: “Apelujem da me ne dira, jer ja znam…” ZAHUKTAVA SE

Jelena Karleuša i Dara Bubamara su nedavno uplovile u javnu svađu, iako su nekada bile bliske prijateljice. Svađa je eskalirala kada je Dara u jednom podcastu kritikovala Jelenin novi album, tvrdeći da nije doneo svetski zvuk u Srbiju kao što se očekivalo. Jelena je brzo odgovorila na ove optužbe, apelujući na Daru da je ne dira.

Jelena Karleuša

Kada je upitana o razlozima svađe, Jelena je istakla da ne zna zašto je do nje došlo, naglašavajući da je uvek podržavala Daru, čak i u teškim trenucima. Očito zbunjena situacijom, Jelena nije mogla da objasni šta je pokrenulo svađu i izrazila je svoje razočaranje zbog ružnih komentara koje je Dara uputila. Ipak, Jelena je naglasila da ne želi da uzvraća na isti način, iz poštovanja prema Darinom sinu. Ona je takođe istakla da, iako ima mnogo informacija o Darinom privatnom životu, nikada ne bi koristila te informacije kako bi se osvetila.

Jelena Karleuša, Dara Bubamara

Uprkos tome što je mogla da odgovori na Daričine napade, Jelena je odlučila da se suzdrži, ali je poslala jasan apel da je Dara ostavi na miru.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *