SEVERINA POKAZALA KAKO DOBRO MOŽE DA IZGLEDA ŽENA U 50im KAD OBUČE FARMERKE: Mladalački stil koji “skida” godine

SEVERINA POKAZALA KAKO DOBRO MOŽE DA IZGLEDA ŽENA U 50im KAD OBUČE FARMERKE: Mladalački stil koji “skida” godine

Na svom nedavnom koncertu u Sloveniji, poznata hrvatska pevačica Severina Vučković privukla je pažnju svojim stilom koji je odisao atmosferom hiphop mode iz ranog dvehiljaditih. Nosila je ansambl koji je uključivao običnu belu majicu na bretele, uske farmerice visokog struka i popularne patike New Balance 9060, koje su omiljen izbor mnogih trendseterki na Instagramu i poznatih ličnosti poput Kendal Džener i Emili Ratajkovski. Takođe je nosila dekadentne sunčane naočare brenda Versace sa istaknutim logoom na drškama, što se jasno videlo na snimcima.

Severina je odabrala New Balance patike zbog njihove udobnosti i pokretljivosti, što je verovatno bila i motivacija s obzirom na njene probleme sa kolenom, o kojima je ranije govorila. Iako je planirala da se odmori nekoliko meseci, nije odustala od svog posla, ističući da je pevanje nešto što je ne može odvojiti od sebe.

Njen izgled na koncertu nije prošao neprimećeno, s obzirom na to da je privukla mnogo pozitivnih komentara na društvenim mrežama, gde su obožavaoci hvalili njenu harizmu, izgled i stil.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *