ŠOKANTNA IZJAVA ALMINE SESTRE KOJA JE SA DECOM SKOČILA U BOJANU! Zet mi je pretio: “Šta god da imaš na telefonu, ne pokazuj”!

ŠOKANTNA IZJAVA ALMINE SESTRE KOJA JE SA DECOM SKOČILA U BOJANU! Zet mi je pretio: “Šta god da imaš na telefonu, ne pokazuj”!

Genta, sestra Alme Arazi koja se tragično utopila u reci Bojani nakon što je pobegla od nasilja u porodici sa troje dece, tvrdi da joj je suprug preminule sestre pretio dok su zajedno išli da prijave nestanak Alme i dece.

Prema njenim rečima, Erdžis ju je upozorio da “ako joj je njen život toliko važan, da obriše sve video zapise i fotografije sa svojim devojkom sa njenog telefona”.

Almina sestra tvrdi da poseduje dokaze da ju je suprug vređao, pljuvao joj u lice i nazivao je pogrdnim imenima. Takođe, ima svaku fotografiju svoje sestre koju joj je Alma poslala i savetovala je da ih sačuva na svom telefonu. Takođe, poseduje slike zeta sa njegovom devojkom i video snimak njih dvoje u automobilu. Kada mu je pokazala te dokaze, čak joj je i pretio.

Skadar, Alma Arazi

Almina sestra navodi da je 2. maja planirala da prijavi nestanak svoje sestre, ali ju je Erdžis sprečio u tome.

“Rekla sam mu da nameravam da ga prijavim, ali mi je on to zabranio i pretio. Ipak, uporno sam insistirala da ću sa svojim sinom otići u Skadar i podneti tužbu jer sam počela da sumnjam da nešto nije u redu”, rekla je Almina sestra.

Ona je dalje objasnila da je sumnjala jer joj sestra nije odgovarala na pozive. Kako bi sprovela svoju nameru da prijavi nestanak, insistirala je na tome, što je nateralo Erdžisa da konačno pristane. Međutim, kada su stigli u policiju, on joj je ponovo pretio, govoreći joj: “Da li te tvoj život boli? Ako te boli, nemoj ništa pokazivati što imaš na telefonu”. Takođe joj je pretila da će se distancirati od nje i ići protiv njene sestre.

Podsetimo se da je Alma nestala sa decom 2. maja, dok je njen suprug Erdžis tek 3. maja prijavio njihov nestanak.

Prema tvrdnjama tužilaštva, nakon što je popila kafu sa sestrom svog supruga tog dana, Alma Arazi je rekla da će njen brat doći po nju i odvesti je da odmori kod njega u kući. Međutim, nažalost, došlo je do tragičnog događaja.

Skadar, Alma Arazi

Prema optužnici, Erdžis Arazi “kao posledica kontinuiranog psihološkog nasilja nad svojom suprugom, koje se manifestovalo u vidu stalnih uvreda i preljube, ozbiljno narušavajući njeno dostojanstvo, izazvao je samoubistvo građanke A.A, koja je u ozbiljnom psihološkom stanju skočila u reku zajedno sa troje maloletne dece”.

Navodno je Erdžis Arazi imao vanbračnu aferu sa 18-godišnjakinjom i vređao svoju ženu, nazivajući je “mentalno bolesnom” i tražeći od nje da napusti stan.

Juče je iz Bojane izvučeno njeno telo i telo njihovog trećeg deteta.

Alma Arazi (39) i njeno troje dece, podsetimo, navodno su izvršili samoubistvo skočivši u Bojanu.

Telo najstarije devojčice nađeno je juče u reci, dok je telo druge pronađeno juče.

Posle stravične tragedije, uhapšen je njen suprug, koji je optužen za porodično nasilje i izazivanje samoubistva.

 

Alma Arazi će biti sahranjena danas u 12 časova u Draču, gde će biti pored svoje majke, dok će njeno troje dece biti ispraćeno na večni počinak na groblju u gradu Skadru.

Prema izveštajima albanskih medija, Erdžis Arazi, koji se trenutno nalazi u pritvoru, dobio je dozvolu da prisustvuje sahrani svoje dece.

On je izjavio: “Sve dok sam živ, moja deca neće biti sahranjena tamo”, referirišući se na Drač.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *