POTRESNE REČI MAJKE UBIJENOG DALIBORA KIDAJU SRCE: “Krenem da te pozovem, pa me istina vrati u stvarnost”

POTRESNE REČI MAJKE UBIJENOG DALIBORA KIDAJU SRCE: “Krenem da te pozovem, pa me istina vrati u stvarnost”

Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, koji je izgubio život u stravičnom masakru kod Mladenovca, izrazila je duboku tugu i bol u objavi na društvenoj mreži Facebook. Ona je opisala koliko je teško živeti bez svog sina, ističući da nedostaju svakodnevni gestovi ljubavi i podrške koje je delio sa svojim voljenim sinom.

Ubica Uroš Blažić

Njene reči odražavaju duboku emotivnu patnju i prazninu koju oseća njena porodica zbog gubitka. Danijela Vujić se priseća trenutaka kada bi pozvala svog sina ili mu pisala poruke, ali sada shvata da više neće dobiti odgovor od svog “zlatnog sina”. Bolno je suočavanje sa stvarnošću da više neće moći da razgovara s njim i podeli svakodnevne događaje.

Takođe, ističe kako se nada da će jednog dana sresti svog sina tamo gde god da se nalazi, izražavajući duboku ljubav i nedostatak koji oseća. Njene reči odaju očaj i tugu zbog gubitka svog jedinog sina, ističući koliko ga voli i koliko joj nedostaje.

Ovaj potresni osećaj gubitka ne može se izlečiti vremenom, a tragična smrt Dalibora Todorovića ostavila je trajni bol u srcima njegove porodice i prijatelja.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *