SVE SE VIŠE VERUJE DA ALMA SA DECOM NIJE SKOČILA SA MOSTA Veliki obrt u istrazi: Valentina je ključna osoba za rešenje misterije

SVE SE VIŠE VERUJE DA ALMA SA DECOM NIJE SKOČILA SA MOSTA Veliki obrt u istrazi: Valentina je ključna osoba za rešenje misterije

Albanski mediji prenose da istražna grupa potvrđuje da Alma Arazi (39) i njeno troje dece nisu skočili sa novog mosta Buna u reku Bojanu u Skadru tokom večeri 2. maja. Prema izveštaju Report TV-a, Alma je sa decom krenula ka kraju mosta, na putu koji vodi do državnog puta Skadar-Murikan.

Nakon što je telo druge devojčice pronađeno oko 100 metara od mosta na Buni tokom pretresa područja Dajlana, tužilaštvo je usmerilo istragu u tom pravcu. Istražitelji sada veruju da je Alma Arazi izvršila ekstremni čin ispod novog mosta na Buni, na obali.

Skadar

Što se tiče dosadašnjih istraga o tragičnom događaju koji je šokirao javnost, gde je majka udavila svoje dece pa izvršila samoubistvo, postoji sumnja prema suprugu koji se nalazi u pritvoru pod optužbom da je podstakao to samoubistvo.

Telefon Ergisa Araza trenutno se ispituje u kriminalističkoj laboratoriji u Tirani kako bi se utvrdilo da li je bio u blizini Alme i dece u vreme kada se pretpostavlja da je samoubistvo izvršeno. Podaci su zatraženi od mobilne kompanije radi analize, a istražitelji pregledaju i poruke i komunikacije sa tog telefona od 2. maja uveče. Važno je napomenuti da Almin telefon nije pronađen na mestu tragedije.

Skadar, majka, Albanija

U žbunju su pronađene lutke i ambalaža od hrane, ali još uvek čekamo odgovor iz naučne laboratorije da li pripadaju deci Alme.

Ključna figura za istražitelje je Almina jetrva, Valentina Arazi, koja je viđena kako pije kafu sa Almom pre nego što je došlo do ekstremnog čina samoubistva sa troje dece.

Valentina je u svom prvom svedočenju izjavila da se Alma pozdravila s njom i rekla da će otići kod brata u Drač kako bi se smirila nakon svađe sa suprugom. Istražitelji su najavili novo saslušanje Valentine u nadi da će dobiti dodatne informacije koje bi mogle rasvetliti ovu tragičnu situaciju.

 

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *