REKLA DA BRINE ZA SINA, PREDLOŽILA SAM STRUČNU POMOĆ: Na suđenju majci i ocu ubice iz Ribnikara isplivali detalji! GLEDAO S VISINE

REKLA DA BRINE ZA SINA, PREDLOŽILA SAM STRUČNU POMOĆ: Na suđenju majci i ocu ubice iz Ribnikara isplivali detalji! GLEDAO S VISINE

Roditelji dečaka koji je izvršio masakr u OŠ “Vladislav Ribnikar” 3. maja 2023. godine odbili su da svedoče u postupku koji su protiv njih pokrenuli roditelji jedne od ubijene devojčice, Adriane Dukić (14), što je dodatno uznemirilo roditelje te devojčice.

Miljana Kecmanović

Advokatica Marina Ivelja, koja zastupa Kecmanoviće, izjavila je da su oni doneli odluku da neće davati iskaz jer nisu emocionalno u stanju da se ponovo suoče s tim događajem. Zastupnica porodice Dukić, advokat Snežana Dunjić, reagovala je na ove navode ističući da je to neprihvatljivo jer se Kecmanovići u tom slučaju predstavljaju kao žrtve, što nisu.

Vladimir Kecmanović

Na današnjem ročištu, umesto Kecmanovića, svedočili su drugi svedoci, uključujući direktorku škole Snežanu Knežević, nastavnicu srpskog jezika koja je bila razredna dečaku, i učiteljicu. Učiteljica Vesna Belami izjavila je da nije primetila ništa što bi ukazivalo na takvo ponašanje kod dečaka i da je bio odličan đak. Direktorka Knežević ispričala je da nije bila u školi tokom napada i da je bila šokirana saznanjem o pucnjavi.

Dane Dukić i Dragan Kobiljski

Nastavnica srpskog jezika Nada Radonjić Bulatović rekla je da nikada nije imala problema s dečakom, ali da je imala utisak da ga je “ponekad gledao sa visine”. Ispričala je i da je majka dečaka, Miljana, izrazila zabrinutost zbog toga što njen sin nije bio pozvan na rođendan jednog druga.

Ovi svedoci su svedočili u parničnom postupku koji su roditelji ubijene dece i čuvara iz “Ribnikara” pokrenuli protiv porodice Kecmanović.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *