GOŠĆA IZVREĐALA MLADU JER JOJ BRANI DA DOVEDE DECU NA SVADBU: Nakon burne svađe nastao je još veći KOLAPS, a evo i zašto

GOŠĆA IZVREĐALA MLADU JER JOJ BRANI DA DOVEDE DECU NA SVADBU: Nakon burne svađe nastao je još veći KOLAPS, a evo i zašto

Organizacija venčanja može biti izazovna, posebno kada je u pitanju spisak gostiju. Ograničenja kapaciteta prostora često primoravaju mladence da donose teške odluke, kao što je odluka da venčanje bude isključivo za odrasle. Međutim, šta se događa kada gosti ne prihvataju tu odluku?

venčanje, svadba

Jedna mlada je nedavno bila suočena sa ovim problemom kada je njena rođaka insistirala na tome da dovede decu na venčanje, iako su mladenci želeli da ceremonija bude isključivo za odrasle. Mlada je objasnila da je to zajednička odluka sa budućim suprugom, ali je to izazvalo nezadovoljstvo kod gošće.

mlada, venčanica

Bez obzira na uporne argumente gošće da njena deca nisu problematična i da su dovoljno stara da se ponašaju primereno, mlada je istrajala u svojoj odluci. Razgovor je postajao sve napetiji, posebno kada je gošća iznela očekivanje da njena ćerka bude devojčica koja će nositi cveće na venčanju. Na kraju, mlada je jasno stavila do znanja da gošća ne mora ni da dođe na venčanje ako nije saglasna sa njihovom odlukom. Nažalost, razgovor je kulminirao uvredama i odlukom gošće da neće prisustvovati svadbenoj ceremoniji.

mlada, tužna mlada

Ova situacija otvara pitanje prihvatljivosti venčanja bez dece. Dok neki podržavaju takvu odluku mladenaca, drugi se protive ideji da venčanje bude isključivo za odrasle.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *