VOZIO SKORO 200 NA SAT I USMRTIO KUMČE ŠABANA ŠAULIĆA! Saslušan vozač mustanga (21), samo ove reči uputio porodici stradalog Marka

VOZIO SKORO 200 NA SAT I USMRTIO KUMČE ŠABANA ŠAULIĆA! Saslušan vozač mustanga (21), samo ove reči uputio porodici stradalog Marka

Nakon što je 21-godišnji Tijang Kim iz Nortbruka izazvao nesreću u kojoj je 12. maja 2024. poginuo 17-godišnji srpski tinejdžer Marko Niketić, a još dvoje mladih osoba se nalazi u kritičnom stanju, Kim je bio hospitalizovan zbog lakših povreda i odmah priveden.

Tijang Kim

Prema izveštajima, Kim je bio pod uticajem alkohola i droge i vozio je neprilagođenom brzinom, čak i preko 300 km/h u nekim trenucima. Incident se dogodio u Čikagu, gde je Kim udario u vozilo u kojem je bio Niketić, a vozio je sa ugašenim farovima i nepropisnom brzinom.

Udes, auto

Tijang Kim je saslušan pred sudom i optužen za ubistvo iz nehata, vožnju pod dejstvom alkohola i droge, kao i za niz saobraćajnih prekršaja uključujući bezobzirnu vožnju i vožnju bez uključenih svetala. Takođe, tereti se i za nanošenje teških telesnih povreda.

Marko Niketić

Na saslušanju su prisustvovali i Kimovi roditelji, koji su izrazili saučešće porodici Niketić. Pored toga, svedoci su potvrdili da je Kim bio za volanom u trenutku nesreće. Kim je, prema sudskim zapisima, bio pod dejstvom kanabisa, a u krvi mu je izmereno i 0,088 odsto alkohola.

Niketić je nažalost preminuo na licu mesta, dok se ostali povređeni još uvek nalaze u bolnici u kritičnom stanju.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *