NAKON CELOG HAOSA NASTALE OGROMNE I PROMENE! Luna i Marko doneli odluku koja će im promeniti život iz korena

NAKON CELOG HAOSA NASTALE OGROMNE I PROMENE! Luna i Marko doneli odluku koja će im promeniti život iz korena

Nakon nedavnog incidenta u kojem su se sukobili s komšijom, Luna Đogani i Marko Miljković sada ozbiljno razmatraju mogućnost da se isele iz stana na Bežanijskoj kosi. Navodno, komšije s gornjeg sprata su, prema tvrdnjama Marka, bacale otpatke na njihovu terasu, ignorišući upozorenja. Kako bi reagovali na ovo ponašanje, Marko je priznao da je bacio jaja na njihov balkon, što je dovelo do sukoba i njegovog privođenja. Ipak, komšija je negirao Markove tvrdnje.

Luna Đogani, Marko Miljković

S obzirom na to da Luna i Marko dobro zarađuju od svog YouTube kanala i imaju uspešne sponzorske ugovore, prijatelji ih savetuju da potraže dom na mirnijem mestu, možda čak i izvan grada. Nedavno su renovirali sobu za decu, ali sada razmatraju ideju izgradnje sopstvene kuće. Budući da je Marko odrastao u kući u Brusu, ideja o vlastitom domu izuzetno mu se dopada.

Marko Miljković

Prema rečima izvora bliskog paru, Luna i Marko žele mir i stabilnost za svoju porodicu, a planirajući gradnju doma ili kupovinu kuće na obodu grada, nadaju se da će pronaći svoju oazu mira.

Marko Miljković

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *