“CIPKA SAMO PLAČE I GRLI SUPRUGOVU SLIKU” Pevačica otkriva šta se dešava u domu zvezde “Granda” nakon TRAGEDIJE, evo ko je uz nju

“CIPKA SAMO PLAČE I GRLI SUPRUGOVU SLIKU” Pevačica otkriva šta se dešava u domu zvezde “Granda” nakon TRAGEDIJE, evo ko je uz nju

Prošle nedelje, suprug Aleksandre Tadić Cipke, Nebojša Sojićević Jarina, iznenada je preminuo u 52. godini života. Zvezda “Granda” i dalje je u šoku zbog svega što se dogodilo, a Ivana Šašić, najbolja prijateljica njenog pokojnog supruga, otkrila je kako se situacija odvija u njihovom domu.

Aleksandra Tadić Cipka

– Cipka je u potpunom šoku, ne može da veruje šta ih je snašlo. Sudbina im se baš okrutno poigrala. Nebojša je uvek bio dobro, nikada se nije žalio, pa je ovo bio ogroman šok za sve nas. Planirali su proširenje porodice, a niko nije mogao da pretpostavi da će se dogoditi ovakva tragedija. Cipka se trenutno oslanja na lekove, veoma je loše, samo plače i grli njegovu sliku, kao da čeka da se probudi iz ovog strašnog košmara koji ih je pogodio – rekla je Ivana, pa dodala:
– Samo mesec dana pre nego što joj je preminuo suprug, umro joj je i svekar, tako da se neki mračni oblak nadvio nad njihovom porodicom.

Ivana Šašić

Ivana je bila bliska i sa Cipkom, a i sama je teško podnela Nebojšinu smrt.

– On je bio moj najbolji prijatelj, brat, poznajemo se celog života. Ne mogu da verujem da ga više nema. Pretrpeo je srčani udar i umro na licu mesta, nije bilo spasa. Cipka je u jako lošem stanju, kako i ne bi bila? Majka je uz nju, kao i prijatelji i porodica, ali sve ovo teško podnosi – izjavila je Ivana.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *