“VIDEO SAM IH U 14.45 NA DEPONIJI” Svedok ispričao sve o susretu sa Srđanom i Dejanom: SPUSTIO SE NIZ LITICU PUNU SMEĆA!

“VIDEO SAM IH U 14.45 NA DEPONIJI” Svedok ispričao sve o susretu sa Srđanom i Dejanom: SPUSTIO SE NIZ LITICU PUNU SMEĆA!

Od Danke Ilić, koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju, prošlo je već dva meseca, ali još uvek nema nikakvih tragova o njoj. Policija je detaljno pregledala svaki deo tog područja i izvršila veštačenja predmeta pronađenih u automobilima koji se povezuju s napadom na devojčicu, kao i predmeta iz kuće Dejana Dragijevića iz Zlota, koji se sumnjiči za ubistvo Danke Ilić. Svedoci su dali svoje iskaze u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, ali istraga još uvek traje, a telo devojčice nije pronađeno.

Danka Ilić, Danka Ilić potraga, Srđan Janković, Dejan Dragijević

U međuvremenu, u Policijskoj upravi u Boru preminuo je Dalibor Dragijević, brat osumnjičenog za ubistvo, koji je bio uključen u premeštanje Danikinog tela zajedno sa ocem Radoslavom. Nakon njega, 15. maja preminula je i majka Svetlana Dragijević.

Policija nastavlja s operativnim radom na terenu u nadi da će pronaći bilo kakve dokaze koji bi mogli voditi do tela devojčice.

Svedok iz Bora, S. S., izjavio je da je tog kobnog dana, 26. marta, oko 14:45 sati video Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića na deponiji na Starobanjskom putu. Međutim, u to vreme već je bilo poznato da je Danka nestala.

Deponija

S. S. je ispričao da je primetio automobil pored kojeg je stajao Srđan Janković, dok je Dejan Dragijević sišao niz liticu smeća i otpada. Iako mu je Dejan bio poznat i pozdravio ga je, Srđan je delovao zbunjeno i nije reagovao na pozdrav. S. S. je odmah obavestio policiju o svom viđenju.

On je takođe izrazio sumnju zašto su se osumnjičeni našli na tom mestu u to vreme i pitao se da li su nešto već uradili s telom devojčice. Razmišljao je o tome da je možda trebalo temeljnije pretražiti to područje, posebno zbog postojanja potoka i kanala koji bi mogli biti povezani s ovim slučajem.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *