SVETLANA JE LUTALA SVETOM TRAŽEĆI ĆERKU KOJA JOJ JE OTETA IZ NARUČJA Nije ni slutila da je SLAĐA samo 30km OD NJE: ŠOKANTNA PRIČA!

SVETLANA JE LUTALA SVETOM TRAŽEĆI ĆERKU KOJA JOJ JE OTETA IZ NARUČJA Nije ni slutila da je SLAĐA samo 30km OD NJE: ŠOKANTNA PRIČA!

Svetlana Stojanović je godinama tragala po svetu u nadi da će pronaći svoje dete, ne znajući da odrasta samo 30 kilometara od nje. Nakon što je rodila sa 20 godina, njenoj bebi su otrgli iz ruku i odveli je protiv njene volje.

Slađana Vasić, koja je pronašla svoju majku nakon 40 godina, podelila je detalje emotivnog susreta.

– Susret sa svojom majkom promenio je moj život. Još uvek ne mogu da poverujem da se to stvarno dogodilo. Iako je sada pored mene, prošle su godine iščekivanja, patnje i bola. To je šok koji još uvek traje – rekla je Slađana, opisujući kako je došlo do njihovog dirljivog ponovnog susreta.

majka i ćerka

– Ja sam prva kontaktirala udruženje. Kada su mi moji usvojitelji saopštili istinu kada sam imala 13 godina – da moja majka nije mogla da me čuva – to me je duboko pogodilo. Prolazila sam kroz bol i patnju. Iako sam imala lepo detinjstvo, uvek je postojao deo mene koji je nedostajao. Sa godinama, taj nedostatak je postajao sve očigledniji. Kada sam se udala i dobila ćerku, ona je prva počela da postavlja pitanja o svojoj baki. Udruženje mi je na kraju pomoglo da pronađem osobu koja mi je biološki bliska – rekla je Slađana.

Svetlana Stojanović, njena majka, opisala je kako je izgledao trenutak kada su joj uzeli dete.

majka i ćerka

– Psihički sam bila veoma loše i niko me nije razumeo. Gledajući druge bebe, očekivala sam da će moje dete plakati i hodati pored mene, ali ga nije bilo. To je bio veoma težak period u mom životu. Bila sam nemoćna da se suprotstavim okolini. Moje dete i ja smo preživeli taj period – rekla je Svetlana, objašnjavajući kako je izgledao dan kada su joj oduzeli ćerku.

– Tetka koja je uzela moju ćerku iz mojih ruku i predala je Centru za socijalni rad još uvek je živa. Sve to je urađeno po inicijativi mog oca. Tada, psihički, nisam bila sposobna da shvatim šta se dešava – dodala je Svetlana.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *