PRIJA OBJAVILA FOTKU SA MAJKOM IZ PUSTINJE, SVI KOMENTARIŠU SAMO JEDNO! Aleksandra i Borka zapalile društvene mreže (FOTO)

PRIJA OBJAVILA FOTKU SA MAJKOM IZ PUSTINJE, SVI KOMENTARIŠU SAMO JEDNO! Aleksandra i Borka zapalile društvene mreže (FOTO)

Nakon intenzivnog rasporeda sa preko 30 koncerata širom regiona, Aleksandra Prijović je odlučila da se sa porodicom uputi na zasluženi odmor.

Na dalekoj destinaciji, pevačica je uživala sa suprugom i sinom, a nije propustila da sa sobom povede ni svoju majku Borku Mihajlović.

Aleksandra Prijović

Na svom Instagramu, Aleksandra je prvo podelila fotografiju sa svojim sinom i suprugom u pustinji, a potom je objavila i sliku sa majkom, koju je opisala kao svoju najveću podršku u životu.

Majka i ćerka su se uskladile u belim košuljama, što je izazvalo brojne komentare o njihovom izgledu, pri čemu su mnogi primetili koliko majka izgleda mladoliko i kako bi ih lako mogli pomešati sa sestrama.

Aleksandra Prijović

Aleksandra nedavno je otvoreno govorila o odnosu sa svojim suprugom Filipom, ističući da je on pored majke njena najveća podrška.

– Naš odnos je fantastičan! Filip je bio tu od samog početka, pružajući mi ogromnu podršku. Ne mogu da zamislim da bih mogla pronaći neku zamerku kod njega, i zaista mislim da to svi znaju. Kada je u pitanju moj posao, njegova podrška je neizmerna. Iako ne bih rekla da sam tu gde jesam samo zbog njega, njegov doprinos je ogroman – izjavila je Aleksandra.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *