Posle smrti muža ostala je sama sa 4 sina, pa se udala za svekra zbog šok razloga: A onda je usledio frapantan obrt

Posle smrti muža ostala je sama sa 4 sina, pa se udala za svekra zbog šok razloga: A onda je usledio frapantan obrt

Priča jedne žene, koja je izašla na društvenim mrežama 2019. godine, ostavila je mnoge ljude u šoku i zaprepašćenju, dovodeći u pitanje da li je takvo nešto zaista moguće u stvarnom svetu. Iako su prošle nekoliko godina, ova priča i dalje izaziva veliku pažnju javnosti.

Nakon gubitka muža, žena je ostala sama sa svoja četiri sina. Nakon nekog vremena, njen svekar, otac njenog pokojnog muža, ponudio joj je brak iz razloga finansijske stabilnosti. Iako se u početku osećala odvratno i nesigurno, na kraju je pristala na ovaj neobičan brak iz interesa, zbog svekrove penzije koja je bila veoma dobra.

Ispričala je da su njen odnos sa svekrom prešli granice bratske veze pre oko mesec dana. Iako su se venčali iz finansijskih razloga, nisu imali intimne odnose sve do tog trenutka. Nakon toga, dogovorili su se da će to ponavljati s vremena na vreme, kada se ukaže potreba, iako ni jedno ni drugo nisu ponosni na to. Za nju, ova odluka bila je bolja opcija nego da spava sa drugim muškarcima i sramoti svoju porodicu i pokojnog muža.

Ova priča je izazvala različite reakcije i komentare, a neki su je osudili dok su drugi izrazili razumevanje za njene motive i okolnosti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *