“MOMAK ME JE MALTRETIRAO, OSETILA SAM NASILJE NA SVOJOJ KOŽI” Draganu Mitar je veza sa OŽENJENIM muškarcem skupo koštala!

“MOMAK ME JE MALTRETIRAO, OSETILA SAM NASILJE NA SVOJOJ KOŽI” Draganu Mitar je veza sa OŽENJENIM muškarcem skupo koštala!

Dragana Mitar, bivša učesnica rijalitija, nedavno je izjavila da više neće ulaziti u veze sa oženjenim muškarcima, jer je takav izbor uvek rezultirao problemima i koštao je skupo.

“Kada sam shvatila da su veze sa zauzetima prepune problema, odlučila sam da se više ne upuštam u takve odnose. Sada razmišljam samo o slobodnim momcima, mada već duže vreme ozbiljno sam u vezi i fokusirana sam na svoje poslove. Ne obraćam pažnju na tračeve koji se šire o meni kao sponzoruši. Mogu samostalno da zaradim za sebe, a ako mi je partner poklonio automobil od 30.000 evra, to nije nikakav problem. Svaka žena bi trebalo da ima priliku za takve poklone”, izjavila je Dragana.

Dragana Mitar

Ona je takođe podelila svoje iskustvo sa nasiljem koje je pretrpela od bivšeg partnera i uputila javni apel svim ženama koje se nalaze u sličnoj situaciji.

“Lično znam šta znači biti žrtva nasilja, jer sam to sama iskusila. Partner me je maltretirao, ali sam uspela da se izborim i izađem iz tog pakla. Svim ženama bih poručila da se udalje od nasilnika, makar morale da potraže pomoć i privremeno se oslone na druge dok ne pronađu svoj put. Nijedna žena ne bi trebalo da ostane u toksičnoj vezi iz straha ili zbog osećaja nemoći. Uvek postoji rešenje, samo je važno koliko je neko spreman da podnosi ili ne”, naglasila je ona.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *