Hranila me komšinica, dugo nisam pričala s majkom, kad je on umro život mi je postao lepši: Šok priznanje naše pevačice

Hranila me komšinica, dugo nisam pričala s majkom, kad je on umro život mi je postao lepši: Šok priznanje naše pevačice

Jelena Vučković, poznata po svojim muzičkim dostignućima, otkrila je u nedavnoj ispovesti na Hype televiziji detalje iz svog života, ističući da je, iako je ćerka slavnih roditelja, svoj put do uspeha gradila samostalno. Nakon pesme “Mišu moj”, postigla je značajan uspeh, ali je u poslednje vreme izbegavala svetla reflektora.

Otkrila je da je detinjstvo provela u selu pored Kraljeva, pod brigom svoje bake, koja joj je bila neizmerno važna figura.

“Nisam živela sa roditeljima, već sam odrasla sa bakom od svoje treće godine. To mi je bila majka u pravom smislu te reči. Nedostaje mi, bila je moja sigurnost i podrška. Bez nje bih bila drugačija osoba”, podelila je Jelena.

Opisala je teško detinjstvo koje je obeležilo nasilje u porodici, svedočeći alkoholizmu svog dede i nasilju nad bakom.

“Bio je period kada sam mislila da nemam roditelje, već samo baku. Deda bi bio agresivan, a mama, iako me je ostavila sa bakom, nije kriva za to. Napustila me je u sigurnim rukama”, objasnila je.

Nakon što je baka preminula pre tri godine, Jelenin život se promenio. Ipak, istakla je da je majka uvek bila uz nju, šaljući novac kako bi obezbedila kvalitetan život.

Jelena Vučković

Jelena se 2016. godine tajno udala za Aleksandra Sofronića, a sada žive u Valjevu, povremeno dolazeći u Beograd zbog posla i porodičnih obaveza.

Njena priča o detinjstvu, borbi, i konačno, pronalasku stabilnosti i ljubavi, predstavlja inspirativan put samopostizanja i prevazilaženja teškoća.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *