BELI MERMER, POZLAĆENI LUSTERI, KRALJEVSKA SPAVAĆA SOBA! Zavirite u BOŽANSTVENU vilu Jelene Janković u San Dijegu od 13,5 MILIONA$

BELI MERMER, POZLAĆENI LUSTERI, KRALJEVSKA SPAVAĆA SOBA! Zavirite u BOŽANSTVENU vilu Jelene Janković u San Dijegu od 13,5 MILIONA$

Jelena Janković, bivša teniserka, već duže vreme je vlasnica luksuzne vile u San Dijegu. Prema informacijama Kurira, nedavno se sa svojom porodicom preselila u Ameriku i počela da živi u toj prelepoj rezidenciji.

Jelena Janković

Vila Jelene Janković, koja je prvobitno bila procenjena na 13,5 miliona dolara, bila je ponuđena na prodaju po toj ceni nekoliko godina. Nakon što nije uspela da pronađe kupca, smanjila je cenu na 9,5 miliona dolara. Međutim, čini se da se Jankovićeva predomislila i odlučila da se preseli sa suprugom i ćerkom u Ameriku.

Jelena Janković

Ova impresivna kuća se prostire na 2 hektara i nudi pregršt luksuznih sadržaja. U njoj se nalazi kućni bioskop, sala za bilijar, pet kamina i garaža za 12 automobila. Takođe, poseduje osam spavaćih soba, 11 kupatila, teretanu, salu za masažu, suvu saunu i parni tuš. Napolju se nalazi veliki bazen i teniski teren. Enterijer vile je stilski uređen, sa svetlim bojama, dok su kamini i kupatila dekorisani sa posebnom pažnjom.

Sada kada je Jelena Janković postala stanovnica ove vile, možemo samo zamisliti koliko će uživati u ovom raskošnom domu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *