“VEĆ MESEC DANA JE ČUDAN, PROMENIO SE” Majka nestalog mladića iz Čačka opisala za Kurir šta je prethodilo njegovom odlasku od kuće

“VEĆ MESEC DANA JE ČUDAN, PROMENIO SE” Majka nestalog mladića iz Čačka opisala za Kurir šta je prethodilo njegovom odlasku od kuće

Mladić (21) iz Čačka nestao je od juče ujutru nakon što je otišao iz porodične kuće vozeći “reno lagunu”. Njegova majka je izjavila za Kurir da se mladić sporečkao sa sestrom neposredno pre nestanka.

Porodica je prijavila njegov nestanak nakon što je otišao iz kuće oko 9 sati. Mladić je visok 180 centimetara, ima smeđu kovrdžavu kosu i bio je obučen u crno-belu trenerku.

Majka je izrazila zabrinutost zbog promene u ponašanju svog sina u poslednjih mesec dana, uključujući raskid sa devojkom i svađu sa prijateljima, ali nije bila svesna razloga tih promena.

Ona je naglasila da je cela porodica u potrazi za njim i da su pretražili mnoge lokacije u blizini, uključujući Čačak, Ivanjicu, Kragujevac, Požegu i okolna sela.

Majka je izjavila da su u stalnom kontaktu sa policijom koja je uključena u potragu i apeluje na sve koji imaju informacije da se jave policiji ili na navedeni broj telefona.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o nestalom mladiću, molimo vas da kontaktirate najbližu policijsku stanicu ili pozovete broj telefona 062-332910.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *