ISPLIVAO DETALJ IZ PROŠLOSTI BOŠKA JAKOVLJEVIĆA: Gledamo ga DECENIJAMA, a niko ne zna šta je bilo PRE POPULARNOSTI

ISPLIVAO DETALJ IZ PROŠLOSTI BOŠKA JAKOVLJEVIĆA: Gledamo ga DECENIJAMA, a niko ne zna šta je bilo PRE POPULARNOSTI

Boško Jakovljević, poznat TV voditelj s bogatom prošlošću, krije mnoge slojeve ispod svog glamuroznog medijskog imidža. Iako se često pojavljuje u javnosti, retko otkriva detalje iz svog privatnog života.

Jednom prilikom, gostujući u emisiji “Balkanskom ulicom”, Boško je neočekivano odlučio podeliti neke intimne detalje iz svoje prošlosti. Otkrio je da je izgubio oca u ranoj dobi, ostavivši majku, sestru i sebe same da se nose s tim gubitkom. Ova teška iskustva oblikovala su ga i dala mu snagu da nastavi dalje.

Iako je većina ljudi verovala da je njegova karijera počela kao maneken, Boško je iznenadio mnoge otkrivši da je zapravo svoje prve korake napravio kao operater u Telekomu. Ovo otkriće iznenađuje, s obzirom na glamuroznu prirodu njegove sadašnje profesije. Ipak, Boško ističe da je rad u Telekomu, iako težak i slabo plaćen, bio deo njegovog puta ka uspehu.

Iako retko daje intervjue i čuva svoju privatnost, Boško je s ovim otvaranjem duše pokazao da ispod sjajne fasade postoji čovek sa svojim životnim izazovima i snovima. Njegova priča bi mogla biti inspiracija za roman ili kratkometražni film koji istražuje teme porodične ljubavi, gubitka, i traganja za identitetom u svetu glamura i medija.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *