Savršeno PARČE RAJA trudne Marije Kilibarde i Baneta Vučelića: Ovo je njegova vikendica u Crvenki, prostranstvo vredi MILIONE

Savršeno PARČE RAJA trudne Marije Kilibarde i Baneta Vučelića: Ovo je njegova vikendica u Crvenki, prostranstvo vredi MILIONE

Voditeljka Marija Kilibarda očekuje devojčicu sa svojim partnerom Branislavom Banetom Vučelićem, sinom poznatog političara, biznismena i novinara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović. Njih dvoje su se upoznali početkom 2020. godine na rođendanu zajedničkog prijatelja, gde su se, prema medijima, zaljubili praktično na prvi pogled.

https://www.instagram.com/p/CsyQ5ARtY6g/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Marija je javno govorila o svom odnosu sa Banetom, ističući da joj je on pomogao da prevaziđe svoje psihičke probleme i da se izbori sa teškim periodom u svom životu. Njihova veza traje već duže od četiri godine, a Marija je nedavno na društvenim mrežama podelila nekoliko trenutaka provedenih sa Banetovom porodicom u njihovoj vikendici u Crvenki, Vojvodini.

https://www.instagram.com/p/CrIUs_IN2mO/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Ta vikendica deluje kao mali raj na zemlji gde Kilibarda i Vučelić uživaju u slobodnom vremenu, posebno tokom praznika poput Vaskrsa. Marija je na jednoj od objava na Instagramu pokazala ofarbana jaja, dok se u pozadini mogao videti kamin unutar kuće.

Marija Kilibarda

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *