PRVI SNIMAK MELINE DŽINOVIĆ POSLE RAZVODA! Prolazi na crveno, baca smeće kroz prozor, pa uradila nešto što ne bi nijedna DAMA!

PRVI SNIMAK MELINE DŽINOVIĆ POSLE RAZVODA! Prolazi na crveno, baca smeće kroz prozor, pa uradila nešto što ne bi nijedna DAMA!

Nedavno su se Melina i Haris Džinović razveli nakon dugih 22 godina braka. Nakon što se Melina preselila iz porodične vile na Senjaku, povukla se iz javnosti, ali su je paparaci uspeli uhvatiti na delu u jednom kafiću.

Na snimku se vidi kako Melina, vozeći skupoceni automobil, prekršava nekoliko saobraćajnih pravila – prvo prolazi kroz crveno svetlo, a zatim se parkira nasred ulice. Dok je uživala u kafiću sa prijateljicama, nije marila za to što je auto nepropisno parkiran.

Još jedan neprikladan potez je bio bacanje smeća kroz prozor automobila, umesto da izađe i odloži ga na propisan način. Takođe, pušenje cigarete na ulici nije baš u skladu sa bontonom, ali Melina se nije obazirala na to.

Nakon razvoda, deca Kan i Đina ostala su da žive sa ocem, dok sin čak ne komunicira sa majkom. Paparaci su uspeli da snime sina ispred vile na Senjaku, prvo sa ocem, a zatim samog kako izlazi samo u bade mantilu i papučama.

Melina Džinović

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *