“ZOLA SE VRATIO KOD DEVOJKE U ŠVAJCARSKU!” Evo šta radi Čolić dok je trudna Miljana u “Eliti”, otkriveni detalji o novoj partnerki: Iz Banja Luke je…

“ZOLA SE VRATIO KOD DEVOJKE U ŠVAJCARSKU!” Evo šta radi Čolić dok je trudna Miljana u “Eliti”, otkriveni detalji o novoj partnerki: Iz Banja Luke je…

Zola je poslednjih dana u centru pažnje zbog neizvesnih situacija u vezi sa Miljanom Kulić, ali on se još uvek nije javno oglasio niti dao konkretne izjave. Međutim, njegov prijatelj Ivica Artmagić otkrio je nekoliko detalja u vezi sa ovom pričom.

Ivica je izjavio da se nakon kratkog kontakta sa Zolom nisu više čuli, ali je naglasio da podržava Zolu u vezi sa svim odlukama koje donosi. Rekao je da je sve što se događa rezultat zajedničke volje Zole i Miljane i da oni zaslužuju podršku, bez obzira na različite stavove.

Posebno je istakao da Zola nije bio iznenađen trenutnim događajima, što sugeriše da je bio svestan situacije pre nego što je došla u javnost. Takođe, Ivica je ukazao na neprijatnost koju je osetio prateći razgovor između Miljane i njene majke Marije Kulić, ističući da Miljana treba sama da donosi odluke u svom životu, bez preteranog uticaja Marije.

Šokantno je bilo otkriće da je Zola, pre Miljaninog ulaska u “Elitu”, već započeo vezu sa drugom devojkom. Ivica je rekao da Zola trenutno boravi u Švajcarskoj, gde je, kako tvrdi, verovatno sa tom devojkom iz Banja Luke, što dodatno komplikuje situaciju.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *