UDOMILI SMO PSA DA POMOGNE NAŠEM BOLESNOM DETETU: Odjednom je počela NEKONTROLISANO DA CVILI, a onda se desilo nešto NEVEROVATNO

UDOMILI SMO PSA DA POMOGNE NAŠEM BOLESNOM DETETU: Odjednom je počela NEKONTROLISANO DA CVILI, a onda se desilo nešto NEVEROVATNO

Priča o Džuno, belgijskoj ovčarki, i Lukasu Hembriju slomila je srca ljudi širom sveta, naglašavajući posebnu vezu između čoveka i psa.

https://www.facebook.com/share/p/aN4hcbBGZtSk3L6z/

Lukas, koji je rođen sa retkim genetskim poremećajem, pronašao je neizmernu podršku i ljubav u Džuno, koja je spašena iz skloništa samo nekoliko dana pre nego što je trebalo biti usmrćena. Iako su stručnjaci savetovali protiv nabavke psa za Lukasa, njegovi roditelji su bili uvereni da će pas biti od pomoći. Nakon što su upoznali Džuno, čitava porodica je bila oduševljena njom, a posebno Lukas. Njih dvoje postali su nerazdvojni, a Džuno je pokazala izuzetnu sposobnost da prepozna i reaguje na Lukasove potrebe, čak i bez obuke.

https://www.facebook.com/share/p/SDCGht8RGNJi49kQ/

Tokom nekoliko godina, Džuno je nekoliko puta spasila Lukasov život i bila mu najveća podrška.

https://www.facebook.com/share/p/nAF1XzcsEGVNg8z3/

Njihova posebna veza trajala je sve do njihovih preranih smrti, što je duboko dirnulo ljude širom sveta. Džuno je dokazala koliko je ljubav i podrška psa važna, čineći život Lukasa svetlijim i ispunjenijim.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *