Srpkinja rodila bebu u 38. godini i htela da je ostavi u porodilištu: Ono što joj je babica tad uradila pamtiće do groba

Srpkinja rodila bebu u 38. godini i htela da je ostavi u porodilištu: Ono što joj je babica tad uradila pamtiće do groba

Nekadašnja glavna sestra na jednom ginekološko-akušerskom odeljenju u Srbiji podelila je inspirativnu priču o ženi koja se suočila sa teškom situacijom nakon porođaja. Ova žena je rođenu bebu nije želela da prihvati, jer nije imala podršku svoje porodice, partner je nestao, a finansijska situacija bila je teška.

Porođaj

Sestra je pristupila saosećajno i ohrabrujuće toj ženi, pomažući joj da donese važne odluke. Pozvala je Centar za socijalni rad i organizovala podršku za nju. Nakon razgovora sa socijalnim radnicima i psihologom, žena je odlučila da zadrži svoju bebu i počne novi život.

Centar za socijalni rad pružio je finansijsku pomoć, a sestra je organizovala prikupljanje dodatnih sredstava i obezbedila osnovne potrepštine za bebu. Žena je kasnije našla posao i izgradila stabilan život za sebe i svoje dete. Ova inspirativna priča pokazuje snagu ljudske empatije i podrške u teškim trenucima.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *