“KO JE MOGAO DA ZNA DA LI ĆE NEŠTO UOPŠTE OTKRITI POSLE TOLIKO VREMENA” Deda Danke Ilić oglasio se za Kurir: Teško nam je svima!

“KO JE MOGAO DA ZNA DA LI ĆE NEŠTO UOPŠTE OTKRITI POSLE TOLIKO VREMENA” Deda Danke Ilić oglasio se za Kurir: Teško nam je svima!

Srđan Janković (50), drugoosumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, saslušan je pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru. Oglasio se deda ubijene devojčice, Časlav Dragomirović, izražavajući tugu zbog tragedije koja je zadesila porodicu.

Danka Ilić, nestala, devojčica, Bor

Nije znao tačan datum saslušanja, ali je izrazio sumnju da bi bilo kakve informacije mogle biti otkrivene. Istakao je težak period kroz koji prolazi njegova porodica, posebno Dankina majka Ivana.

Danka Ilić

Janković je negirao učešće u ubistvu, tvrdeći da nikada nije video devojčicu. Na saslušanju je odgovorio na oko stotinu pitanja.

Danka Ilić nestala je 26. marta ispred pojate u Banjskom polju. Nakon intenzivne potrage, otkriveno je da je ubijena. Osumnjičeni za ovaj zločin su Dejan Dragijević i Srđan Janković, radnici JKP “Vodovod” u Boru. Dragijević je priznao delo, dok se Janković branio ćutanjem.

Srđan Janković

Dragijević je otkrio da su mu u sakrivanju tela pomogli otac Radoslav i brat Dalibor, koji je preminuo u policijskoj upravi Bor. Radoslav Dragijević je bio uhapšen, ali je pušten iz pritvora nakon isteka dvomesečnog pritvora.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *