KAD SAM SVEKRVU ZATEKLA U NAŠOJ SPAVAĆOJ SOBI DA RADI NEŠTO GROZNO, SKAMENILA SAM SE: Iz zlobe je snaji “zapržila čorbu”

KAD SAM SVEKRVU ZATEKLA U NAŠOJ SPAVAĆOJ SOBI DA RADI NEŠTO GROZNO, SKAMENILA SAM SE: Iz zlobe je snaji “zapržila čorbu”

Kada je saznala da njen sin i snaha ne žele decu, svekrva je odlučila da preuzme stvari u svoje ruke, iako to nije razumela poentu intime između dvoje ljudi.

KAD SAM SVEKRVU ZATEKLA U NAŠOJ SPAVAĆOJ SOBI DA RADI NEŠTO GROZNO, SKAMENILA SAM SE: Iz zlobe je snaji "zapržila čorbu"

Izbor da li neko želi decu treba da bude individualna odluka, ali neki roditelji to ne razumeju i smatraju da imaju pravo da se mešaju. To se dogodilo jednom mladom paru čija je priča postala viralna na “Reditu”.

Iako su oboje u ranim tridesetim i odlučili su da ne žele decu, njihova svekrva nije bila zadovoljna time. Nazvala ih je sebičnima, a potom je pokušala da preuzme stvari u svoje ruke.

Snaja, Svekrva

Svekrva je presekla kondome koji su stajali na noćnom stočiću, rekavši da samo pokušava da “spasi porodicu”. Kada su je zatekli, pobjegla je pre nego što su stigli da reaguju.

Svekrva, Snaja, svekrva i snaja, Kuhinja

Kada je snaha rekla suprugu šta se dogodilo, bio je prestravljen. Shvatili su da je svekrva verovatno i ranije dolazila u njihovu kuću i petljala po njihovoj kontracepciji.

Čitaoci su savetovali mladi par da slučaj prijave policiji, dok su neki rekli da prekinu kontakt sa svekrvom. Nakon nekoliko dana, snaha je obavestila pratioce na Reditu da je trudna.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *